Samen staan wij sterk voor de zzp’er

Samen staan wij sterk voor de zzp’er

In de media:

Goodweek ZZP werkt samen met Brand New Day

Met het samenwerkingsverband tussen Goodweek ZZP en Brand New Day is het voor de zzp’er vanaf nu ook mogelijk om een pensioen rechtstreeks af te sluiten vanuit het online softwareplatform. Samen staan wij sterk voor de zzp’er!

Brand New Day is een pensioenbank van deze tijd. Een prijsvechter én ouderwets hard rennen jou als klant. Klanten sparen en beleggen voor later. Meestal is dat voor de zzp’er een aanvullend pensioen of een pensioen via het bedrijf. Maar dat kan ook voor de studie van een kind zijn, de aflossing van de hypotheek of een wereldreis. Daarnaast biedt Brand New Day de mogelijkheid tot het uitkeren van pensioen aan met de lijfrente-uitkering van de zzp’er. Met dit product kan jij als zzp’er het opgebouwde pensioen laten uitkeren.

Goodweek ZZP All-in-one softwareplatform
ZZP’ers die met ons online softwareplatform werken kunnen vanaf nu rechtstreeks vanuit de backoffice een pensioen afsluiten bij Brand New Day. Met pensioenrekening-sparen spaar je als zzp’er zonder omkijken voor een fatsoenlijk inkomen voor de toekomst. Met een variabele rente die hoger is dan banksparen is het voor de zzp’er een win-win situatie!