Klanten vertellen: Kampioenen Zorg

Klanten vertellen: Kampioenen Zorg

Ervaring met Goodweek ZZP

Goodweek ZZP is een online all-in-one softwareplatform voor zzp’ers en opdrachtgevers. Goodweek ZZP is geen bemiddelingsbureau maar een online dienstverlener dat geautomatiseerde juridische, administratieve en financiële diensten aanbiedt. Onze klanten komen van diverse branches, van techniek, finance tot en met zorg. Met trots delen wij hieronder de ervaring van David Martineau van Kampioenen Zorg.

 

“De samenwerking met Goodweek zzp is in één woord: top!”

Goodweek zzp ontzorgt ons als intermediair namelijk met de algehele backoffice.

Ontzorgen op een manier dat verder gaat dan gebruikelijk. Een gebruiksvriendelijke en professionele afhandeling voor alle betrokken partijen: zorg instellingen, zzp’ers en natuurlijk ook Kampioenen Zorg als intermediair.

Goodweek is altijd bereid om een stap extra te zetten en beschikt bovendien over de juiste expertise om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is.

Overeenkomsten juridisch waterdicht conform wet en regelgeving en een soepele afhandeling.

De wet en regelgeving conform het inhuren van zzp’ers (Wet DBA) is complex. Een backoffice kan je daarom niet zomaar aan een partij uitbesteden. Voor Kampioenen Zorg is het daarom ook extra fijn om te kunnen leunen op een backoffice partner als Goodweek zzp met de juiste expertise en certificeringen.

Een bijkomend voordeel voor onze zzp’ers en zorginstellingen is daarbij is dat Goodweek zzp tevens de ketenaansprakelijkheid uit handen kan nemen. Voor zorginstellingen en zzp’ers in de zorg betekent dit geen kans op naheffingen en een BTW vrije facturatie.

Het all-in platform waarmee gewerkt wordt heeft een handige werking voor onze opdrachtgevers, zzp’ers uit de zorg en voor ons als intermediair.

Kortom, Goodweek zzp een aanrader voor alle ZZP’ers en ondernemers uit de zorg die een goede werkweek willen.

Goodweek zzp bedankt voor de fijne samenwerking tot zover en we kijken uit naar een prettig vervolg!

David Martineau

Wil je meer weten wat Goodweek ZZP voor jou als opdrachtgever of zzp’er kan betekenen?
Laat je terugbellen door onze specialist of plan direct een adviesgesprek in.

Bel me terug formulier

Aanvraagformulier adviesgesprek