Diensten          Tarieven         FAQ

Diensten    |    Tarieven    |    FAQ

Onbezorgd de
ideale zzp’ers
werven met de
juiste partner

Backoffice Manager

Onbezorgd de ideale
zzp’ers werven met
de juiste partner

Een ijzersterke match

Uitzenden is onderhevig aan snel veranderende wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar alle juridische, administratieve en financiële zaken, zodat jij je compleet kunt richten op je kerntaak en passie: het vinden van perfecte combinaties tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Binnen onze samenwerking maken we alles zo overzichtelijk mogelijk. Onze dienstverlening is volledig digitaal: ons softwareplatform geeft realtime inzicht in lopende opdrachten, getekende contracten en het aantal opdrachtgevers en zzp’ers.

Onze Great modules

Digitaal dossier
Realtime informatie over jouw uitzendorganisatie

Overzicht is nooit overbodig. Daarom vind je in je digitaal dossier alle belangrijke informatie terug over jouw profiel. Je kunt hier je bedrijfsgegevens invullen, wachtwoorden resetten en aangeven wie er binnen jouw organisatie facturen mogen ontvangen. Ook kun je snel gebruikers aanmaken die tekenbevoegd zijn en verantwoordelijk zijn voor bepaalde projecten of opdrachten.

Let’s get to work
Maak elke match concreet

Een nieuwe opdracht maken hoeft niet moeilijk te zijn; dat bewijst onze software wel. Zodra je een zzp’er aan een opdrachtgever hebt gekoppeld en hebt ingevoegd in de software, kun je nieuwe opdrachten aanmaken. Jouw klanten en zelfstandig professionals ontvangen automatisch bericht over een nieuw contract en met de actuele status zie je direct welke acties er voor je openstaan.

Opdrachtgevers
Volledige transparantie in je opdrachtgevers

Bemiddeling van professionals draait om het vinden van geschikte zzp’ers voor een opdracht van je opdrachtgevers. Heb je eenmaal een match, dan kun je op jouw platform nieuwe opdrachtgevers toevoegen en beheren. Per opdrachtgever zie je welke contactpersoon bereikbaar is, hoeveel zzp’ers er aan deze opdrachtgever zijn gekoppeld en hoeveel contracten er lopen.

Zzp’ers
Een mooie samenwerking met je zzp’ers

Yes: je hebt de juiste zelfstandig professional gekoppeld aan een opdracht van een van je opdrachtgevers. Tijd om deze zzp’er toe te voegen aan je overzicht. Dit doe je eenvoudig op jouw platform: hier staan je zp’ers overzichtelijk bij elkaar en kun je per zzp’er zien hoeveel contracten er zijn lopen en hoeveel uur elke zelfstandig professional wordt ingezet.