Diensten          Tarieven          Verzekeringen          Zzp’er worden          FAQ          Blog          Ondernemerstoets

Diensten    |    Tarieven    |    Verzekeringen

Zzp’er worden    |    FAQ    |    Blog    |    Ondernemerstoets

FAQ ZZP

Wij willen graag dat jij het maximale uit jouw ondernemerschap haalt. Daarom geven wij op deze pagina antwoord op de meestgestelde vragen. Is je vraag onvoldoende beantwoord of staat je vraag er niet tussen? Laat je terugbellen of neem zelf contact met ons op.

Wat doet Goodweek ZZP?

Goodweek ZZP is een gratis online all-in-one platform voor zzp’ers en opdrachtgevers, waarop jij al jouw juridische; administratieve en financiële zaken overzichtelijk bij elkaar hebt. Meer zekerheid, overzicht en gemak. Minder kosten, risico’s en administratieve rompslomp. Goodweek ZZP is geen bemiddelingsbureau, maar een online dienstverlener. Wij zorgen dat jij jouw vak onbezorgd kan uitoefenen, wij doen de rest.

Waarom kiezen voor Goodweek ZZP?

Goodweek ZZP zorgt ervoor dat jij kunt focussen op jouw corebusiness. Wij zorgen dat jouw administratieve, financiële en juridische zaken geregeld worden. Vooraf duidelijkheid en inzicht, tussentijdse bewaking en alles overzichtelijk bij elkaar. Wat wij voor je doen: Goedgekeurde overeenkomsten opmaken, documentenbeheer, urenverwerking, facturatie, debiteurenbeheer, debiteurenverzekering, bewaking dat je een echte ondernemer bent en blijft. Ook bestaat de mogelijkheid om voor jou versnelde betaling van jouw facturen te regelen en we bieden de beste maatwerk verzekeringen en pensioenen via onze onafhankelijke partners (Goodsure). Je kiest met Goodweek ZZP dus voor overzicht, gemak, zekerheid en een snelle betaling. Wij zorgen dat je toekomstvriendelijk kunt blijven ondernemen.

Wat zijn de voordelen van Goodweek ZZP?

Met Goodweek ZZP geniet je van diverse voordelen. Ervaar zekerheid door onze juridische diensten: goedgekeurde modelovereenkomsten, voor jou geselecteerde pensioenen en verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, bewaking nieuwste wet- en regelgeving en geen naheffingen en ondernemersrisico’s. Ervaar ondersteuning door onze administratieve diensten als documentbeheer en bewaking, goedgekeurde overeenkomsten, urenverwerking, opdrachtbeheer, managementinformatie en het automatisch genereren van facturen. Ervaar vastigheid door onze financiële diensten: kies ervoor om direct jouw geld te ontvangen. Wij bewaken dat je alleen zaken doet met verzekerde debiteuren en doen het debiteurenbeheer nadat wij jouw factuur hebben opgemaakt en verzonden. Wij werken volledig papierloos en online. We zijn persoonlijk te benaderen. Wel zo toegankelijk, duurzaam en toekomstvriendelijk!

Wat zijn de voordelen voor mijn opdrachtgever om met Goodweek ZZP te werken?

Jouw opdrachtgever weet dat je een “echte ondernemer” bent, doordat je de ondernemerstoets hebt doorlopen. Urenverwerking, facturatie en documenten ondertekenen gaat allemaal online via het platform. Dit zorgt voor overzicht, snelheid en efficiency. Daarnaast ontvangt je opdrachtgever uniforme documentatie en facturen en kunnen ze alles online in één platform verwerken. Ook krijgt jouw opdrachtgever managementinformatie in hun deel van het platform te zien. De risico’s voor jouw opdrachtgevers worden beperkt doordat Goodweek ZZP vooraf en tijdens de opdrachten toetst en bewaakt op ondernemerschap en tevens checkt of de documenten up-to-date blijven. Dus geen ondernemersrisico’s. Doordat opdrachtgevers per type opdracht een opdrachtverklaring, inclusief gezagsverhoudingscheck, invullen weet jij als ondernemer ook dat je werkt aan opdrachten die echt voor zelfstandig ondernemers geschikt zijn.

Wat kost het om een account te krijgen bij Goodweek ZZP?

Niets. Het is gratis om je in te schrijven. Het pakket Good is gratis en hiermee kan je genieten van de meeste voordelen. Je kunt ook voor het pakket Great of Genius kiezen tegen een kleine vergoeding, waarmee je dan nog extra voordelen hebt.

Is Goodweek ZZP een intermediair/ bemiddelingsbureau of een dienstverlener?

Goodweek ZZP is een dienstverlener van juridische, administratieve en financiële diensten aan zzp’ers en opdrachtgevers. Goodweek ZZP doet geen actieve bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ze faciliteert zowel voor opdrachtgever als zzp’er als zij elkaar hebben gevonden, eventueel na bemiddeling van een Intermediair. De experts van Goodweek ZZP vinden dat het niet wenselijk is om voor zowel het verwerven van opdrachten (acquisitie) en het verwerken van deze opdrachten (wat Goodweek ZZP doet) beide een bepaalde mate van afhankelijkheid te hebben van dezelfde partij. De vraag kan dan echter gesteld worden hoeveel keuzevrijheid de zelfstandig ondernemer nog heeft; hoe afhankelijk van één partij deze is en welke vorm van gezag er ontstaat. Kortom: stel dat we beiden zouden aanbieden dan is het aannemelijk te maken dat er een kans bestaat op oneigenlijke zelfstandigheid ofwel verkapt loondienstverband met alle risico’s op naheffingen tot gevolg.

Wat houdt het all-in-one platform in?

Het all-in-one platform van Goodweek ZZP is een veilig online software systeem, waarbij je al jouw gewenste zaken kunt inzien en regelen vanuit één overzichtelijk account. Dus al jouw juridische, financiële en administratieve zaken bij elkaar.

Kan ik al mijn opdrachten via het platform laten lopen?

Ja dat kan. Het is mogelijk om jouw huidige opdrachten om te zetten. Daarnaast kun je nieuwe opdrachten aan maken en zelfs om opdrachten die je via een bemiddelaar uitvoert via het Goodweek ZZP platform laten lopen.

Wanneer ben ik volgens Goodweek ZZP een "echte ondernemer"?

Iedereen kan snel en makkelijk een gratis account aanmaken. Voordat je jouw eerste opdracht kan invoeren en kan factureren vraagt het platform je éénmalig om de ondernemerstoets in te vullen. Deze bestaat uit een aantal meerkeuze vragen in het platform, welke je naar waarheid dient te beantwoorden. De uitkomst van de ondernemerstoets geeft aan of je in onze ogen een “echte ondernemer” bent voor het uitvoeren van opdrachten op zzp basis. Als de uitkomst is dat je (waarschijnlijk) geen echte ondernemer bent, dan schat het platform de kans in dat het risico bestaat dat er vanwege wet- en regelgeving kan worden besloten dat er sprake blijkt te zijn van geen ondernemerschap of van verkapt loondienstverband. Het gevolg hiervan is dat het risico bestaat dat er naheffingen van de Belastingdienst volgen. Door het maken van de ondernemerstoets willen we dit risico uitsluiten. Goodweek ZZP zal alleen samenwerken met zelfstandig ondernemers welke de ondernemerstoets positief doorlopen.

Hoe kan ik me aanmelden bij Goodweek ZZP?

Aanmelden kan snel en makkelijk en het is bovendien gratis. In het scherm rechts boven klik je op de rode button “Aanmelden”. Je kan ook hier klikken om je aan te melden.

Kan iedereen zich aanmelden bij Goodweek ZZP?

Ja dat kan. Iedere zzp’er, zp’er, zelfstandig professional of hoe je jezelf noemt is welkom bij ons. Maak jouw profiel 100% compleet. Zorg dat je minimale uurtarief €22,50 is en zorg dat je de ondernemerstoets positief doorkomt. Simpel en snel aan de slag. Let’s have a Good week!

Kan ik iemand anders aanmelden bij Goodweek ZZP?

Ja dat kan. Dit kan via jouw omgeving in het platform. Men kan dan zien dat jij het Goodweek ZZP platform bij de ander aandraagt. Ze krijgen een mail met de vraag om een account aan te maken en met de vermelding dat dit verzoek van jou komt.

Hoe zorg ik dat mijn opdrachtgever met het platform gaat werken?

Dit kan via jouw omgeving in het platform. Jouw opdrachtgever ontvangt een mail met de vraag om een account aan te maken met de melding dat dit verzoek van jou komt.

Hoe lang duurt het om me in te schrijven?

Inschrijven kan snel. Hooguit een paar minuten. Het helpt als je alvast jouw bedrijfsinformatie in de buurt hebt.

Wat heb ik nodig om me in te schrijven?

Je hebt jouw persoonlijke en bedrijfsgegevens nodig waaronder een KvK uittreksel. Om jouw profiel leuker te maken kan je optioneel een foto en logo toevoegen.

Hoe zorgen jullie dat Goodweek ZZP up-to-date blijft?

Onze experts zorgen dagelijks dat we up-to-date blijven op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen. Zowel op technologisch als juridisch gebied. Zo kan jij altijd gebruik maken van de meest moderne en veilige tools en lift je mee op de kennis en kunde van onze specialisten.

Hoe kom ik in contact met Goodweek ZZP?

Goodweek ZZP biedt verschillende mogelijkheden om in contact te komen. Dit kan via de chatbot of het contactformulier op de website. Via email of telefoon. We houden van efficiënte communicatie en waar nodig zijn we uiteraard gewoon persoonlijk bereikbaar om je te helpen.

Hoe toegankelijk is Goodweek ZZP?

Goodweek ZZP is voor bijna alle zelfstandig ondernemers interessant. We hebben wereldwijde toegang via ons online platform. We zorgen dat het werken met Goodweek ZZP zo laagdrempelig mogelijk is.

Wat doet Goodweek ZZP aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

Goodweek ZZP heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat we samen kunnen zorgen voor vele Good weeks, voor nu en in de verre toekomst. Zo werken we papierloos, we zorgen voor minimale CO2 uitstoot en we dragen ons steentje bij aan Nederlandse goede doelen door een percentage van onze winst te delen. Wel zo toekomstvriendelijk.

Hoe gaat Goodweek ZZP om met mijn privacy?

Privacy is voor Goodweek ZZP een belangrijk onderwerp. Wij willen de privacy van onze gebruikers waarborgen, zoals wij die van ons zelf ook gewaarborgd willen zien. We zorgen dat we de AVG / GDPR regels nauwlettend naleven en indien nodig veranderingen doorvoeren in onze werkwijze. Onze overeenkomsten zijn door onze juristen AVG proof opgesteld en wij delen geen informatie met partijen zonder jouw toestemming.

In welke branches in Goodweek ZZP actief?

Goodweek ZZP is een branche neutraal platform. We bieden all-in-one diensten voor bijna alle ondernemers. We hebben een aantal grote partijen die zich bij ons hebben aangesloten. Deze partijen bevinden zich in de branches  zorg, ICT, overheid, banken, bouw, verzekeringen & pensioenen, techniek & industrie.

Welke diensten biedt Goodweek ZZP?

Goodweek ZZP zorgt dat je gebruik kunt maken van het meest moderne en complete dienstenpakket voor zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers. Dit op het gebied van alle denkbare juridische, administratieve en financiële zaken om jouw opdrachten tot een succes te maken.

Wat is het verschil tussen de pakketten Good, Great en Genius?

Good is het gratis pakket waarbij je van veel tools gebruik kunt maken en ruim voldoende mogelijkheden hebt om jouw bedrijf tot een succes te maken. Bij het pakket Great krijg je een paar extra tools waaronder een persoonlijke relatiemanager en jouw facturen worden betaald binnen 14 dagen. Bij het pakket Genius geniet je van de maximale voordelen en krijg binnen 3 werkdagen betaald en bovendien bieden we de mogelijkheid om te sparren met ervaren ondernemers over jouw business. Klik hier voor de pakketten.

Van welke juridische tools kan ik in het platform gebruik maken?

Goodweek ZZP controleert vooraf en bewaakt tussentijds jouw juridische processen. We zorgen dat je risicoloos kan ondernemen door te werken met de juiste documentatie. Een aantal tools zijn goedgekeurde overeenkomsten,  documentbeheer, vooraf doorlopen ondernemerstoets, bewaking op juiste opdrachten door een opdrachtgeversverklaring, afsluiten van de beste verzekeringen tegen de scherpste voorwaarden via onze onafhankelijke partner Goodsure en bewaking op voldoende (kredietwaardige) opdrachtgevers. Dus vooraf duidelijkheid en tussentijdse bewaking, geeft achteraf geen gezeur. Gewoon goed geregeld.

Wanneer is een opdracht geschikt om door zzp'ers uit te laten voeren?

Als je als opdrachtgever en zzp’er samen een opdracht wilt (laten) uitvoeren, dan dien je te werken met goedgekeurde modelovereenkomsten. Dit wil echter niet zeggen dat de opdracht zelf wel geschikt is om door een zelfstandig ondernemer uit te laten voeren. Er is een aantal indicatoren die wijzen op een loondienstbetrekking. Één van deze indicatoren is het bestaan van een gezagsverhouding tussen opdrachtgever en zzp’er. Als er achteraf blijkt, na controles, dat gezien de feitelijke omstandigheden er sprake was van een gezagsverhouding, dan kunnen er forse naheffingen volgen. Dit omdat men aannemelijk kan maken dat er sprake was van een verkapt (fictief) loondienstverband. Goodweek ZZP sluit dit risico uit door vooraf de feitelijke situatie te laten beoordelen middels de opdrachtgeversverklaring. Zo weet je vooraf of de opdracht wel of niet geschikt is. Als deze opdracht niet geschikt blijkt te zijn, conform het online meerkeuze vragendocument, dan neemt Goodweek ZZP deze niet in behandeling en adviseren wij om een andere opdracht te gaan zoeken of om de opdracht in loondienst uit te gaan voeren.

Wat zijn de opdrachtverklaring en de gezagsverhoudingscheck voor opdrachtgevers?

De opdrachtgever vult online voor het aangaan van een opdracht een opdrachtverklaring in. Hierin wordt middels het beantwoorden van een aantal meerkeuzevragen vastgesteld of er sprake is van een gezagsverhouding en of de feitelijke situatie ervoor zorgt dat de opdracht wel of niet geschikt is om uit te laten voeren door een zelfstandig ondernemer conform een overeenkomst van opdracht.

Wat is de ondernemerstoets voor zzp'ers?

De zelfstandig professional vult voor het aangaan van een eerste opdracht een ondernemerstoets in het all-in-one platform in. Hierin wordt middels het beantwoorden van een aantal meerkeuzevragen vastgesteld of er sprake is van zelfstandig ondernemerschap en of de feitelijke situatie ervoor zorgt dat de uit te voeren opdracht wel of niet geschikt is om uit te laten voeren door betreffende zelfstandig ondernemer conform een overeenkomst van opdracht.

Hoe bewaakt Goodweek ZZP mijn processen?

Goodweek ZZP zorgt vooraf dat de wettelijk juiste documenten op orde zijn in het platform. Als er extra documenten benodigd zijn, worden deze uitgevraagd via het systeem. Deze zijn makkelijk en snel te uploaden. Tussentijds bewaakt Goodweek ZZP de geldigheid van de documenten, de correctheid van de overeenkomsten, de juiste urenverwerking en facturatie. Ook adviseert Goodweek ZZP om voldoende opdrachten en minimale afhankelijkheid van de grootste opdrachtgevers te hebben. Het platform bewaakt dit en geeft bijtijds meldingen. Goodweek ZZP kan op locatie langs komen om te kijken of de feitelijke werkzaamheden en werksituatie overeenstemt met hetgeen is vastgelegd in de onderlinge documentatie. Dit ter bewaking op de juistheid van de processen en om jouw ondernemersrisico’s te beperken.

Hoe kan ik zeker zijn dat ik geen risico's loop?

Van te voren zorgt Goodweek ZZP ervoor dat de wettelijk juiste documenten op orde zijn in het platform. Wanneer er extra documenten nodig zijn worden deze uitgevraagd via het systeem. Goodweek ZZP bewaakt tussentijds de geldigheid van de documenten; de correctheid van de overeenkomsten; de juiste urenverwerking en facturatie. Het platform bewaakt dit en geeft bijtijds meldingen. Goodweek ZZP kan ook op locatie langs komen om te kijken of de feitelijke werkzaamheden en werksituatie overeenstemt met hetgeen is vastgelegd in de onderlinge documentatie. Dit ter bewaking op de juistheid van de processen en om jouw ondernemersrisico’s te beperken.

Hoe bewaken jullie dat er geen naheffingen voor loonheffingen kunnen komen?

Als je als opdrachtgever en zzp’er samen een opdracht wilt (laten) uitvoeren dan dien je te werken met goedgekeurde modelovereenkomsten. Dit wil echter niet zeggen dat de opdracht zelf wel geschikt is om door een zelfstandig ondernemers uit te laten voeren. Er is een aantal indicatoren die wijzen op een loondienstbetrekking. Één van deze indicatoren is het bestaan van een gezagsverhouding tussen opdrachtgever en zzp’er. Als er achteraf, na controles, blijkt dat gezien de feitelijke omstandigheden er sprake was van een gezagsverhouding dan kunnen er forse naheffingen volgen omdat men aannemelijk kan maken dat er sprake was van een verkapt (fictief) loondienstverband. Goodweek ZZP sluit dit risico uit door vooraf de feitelijke situatie te laten beoordelen middels de opdrachtgeversverklaring. Zo weet je vooraf of de opdracht wel of niet geschikt is. Als deze opdracht niet geschikt blijkt te zijn, conform het online meerkeuze vragendocument, dan neemt Goodweek ZZP deze niet in behandeling en adviseren wij om een andere opdracht te gaan zoeken of om de opdracht in loondienst uit te gaan voeren. Indien de opdracht wel geschikt is bevonden, dan verwerken wij alle documentatie en stappen zodat er achteraf geen naheffingen opgelegd kunnen worden. Onze juristen zorgen dat we altijd up-to-date blijven.

Welke verzekering kan ik via Goodweek ZZP afsluiten en hoe werkt het?

Goodweek ZZP werkt voor haar verzekeringsproducten met een onafhankelijke partner welke de beste verzekeringen tegen de scherpste voorwaarden zoekt. Deze partner heet Goodsure. Goodsure zal binnen 24 werkuren na aanvraag van een offerte via het Goodweek ZZP platform een persoonlijke maatwerkofferte mailen. Indien je een polis via Goodsure bij één van de gerenommeerde verzekeraars afsluit zal Goodsure jouw polisvoorwaarden uploaden in jouw platform, wel zo makkelijk. Je kan kiezen voor de beste verzekeringen op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid (AOV ) en rechtsbijstand. Gewoon goed geregeld.

Wat voor soort pensioen kan ik via Goodweek ZZP afsluiten en hoe werkt het?

Goodweek ZZP werkt voor haar pensioenproducten met een onafhankelijke partner welke de beste pensioenen tegen de scherpste voorwaarden zoekt. Deze partner heet Goodsure en is een samenwerking met pensioenleverancier BrandNewDay. Goodsure zal binnen 24 werkuren na aanvraag van een offerte via het Goodweek ZZP platform contact met je opnemen. Indien je een pensioen via Goodsure afsluit zal Goodsure jouw polisvoorwaarden uploaden in jouw platform, wel zo makkelijk. Je kan kiezen voor de beste pensioenen voor zelfstandig ondernemers tegen de scherpste voorwaarden. Gewoon goed geregeld.

Van welke administratieve tools kan ik in het platform gebruik maken?

Goodweek ZZP zorgt dat jij overzicht krijgt in jouw administratieve processen. Alles altijd up to date bij elkaar in het all-in-one platform. Voorkom administratieve rompslomp en maak gebruik van de volgende tools. Het aanmaken en digitaal ondertekenen van overeenkomsten, beheer al jouw documenten in het online dossier, urenverwerking, automatisch aanmaken en verzenden van facturen, debiteurenbeheer, debiteurenverzekering en inzicht in jouw gehele bedrijfsvoering.

Hoe gaat de facturatie bij Goodweek ZZP?

Nadat jij als zzp’er wekelijks de uren en of werkkosten hebt ingevoerd in het platform geeft de opdrachtgever digitaal akkoord op hetgeen is ingevoerd. Hierna genereert het platform automatisch een factuur namens de zzp’er aan opdrachtgever. Goodweek ZZP zal vervolgens het debiteurenbeheer doen en zorgen dat er een debiteurenverzekering is. Als de debiteur niet kredietwaardig is en dus niet verzekerd kan worden, dan zal Goodweek ZZP geen samenwerking aan gaan ter voorkoming van onwezenlijke risico’s. Goodweek ZZP neemt de administratieve zaken over en sluit waar mogelijk alle risico’s uit. Het is wel goed om te weten dat de zelfstandige te allen tijde voor eigen rekening en risico zal blijven werken. Het is ons doel om te helpen bij het minimaliseren van ondernemersrisico’s. Een slimme oplossing.

Hoe gaat de urenverwerking bij Goodweek ZZP?

Als zzp’er dien je de uren wekelijks in te voeren in de online portal. De ingevulde uren worden dan meteen verzonden naar de opdrachtgever zodat deze kan controleren en goedkeuren. Zodra de opdrachtgever in zijn online omgeving de uren heeft goedgekeurd, maakt het systeem direct en volledig automatisch een factuur op namens de zzp’er. Doordat het vier ogen principe is gehanteerd bij zowel het invoeren als accorderen van de uren is de kans op fouten nihil.

Welke documenten kan ik uploaden en inzien in het platform?

Het is mogelijk om alles te uploaden wat jij wilt. Het platform zal standaard een aantal zaken van je vragen als een geldig KvK uittreksel en een geldige ID. Daarnaast is het mogelijk om diverse zaken als certificaten. C.V., diploma’s, etc. te uploaden. Als je ondertekende documenten en overeenkomsten hebt dan zal het systeem ze ook aan je tonen in jouw online platform. Ook kan je een foto van jezelf uploaden of een logo van jouw bedrijf om je platform te personaliseren. Wel zo leuk.

Kan ik managementinformatie krijgen?

Ja. Je kan diverse zaken zien en we ontwikkelen continue door om je van meer inzichten te voorzien. Denk aan aantal opdrachten, de duur van opdrachten, je verdiensten, heb je voldoende opdrachtgevers, zit je op schema om je jaarlijkse omzetdoelstelling te behalen, etc.

Van welke financiele tools kan ik in het platform gebruik maken?

Goodweek ZZP genereert automatisch voor jou facturen welke door het platform naar jouw opdrachtgever worden verzonden. Daarnaast bieden we diensten als debiteurenbeheer, debiteurenverzekering en versnelde betaling van jouw facturen. Afhankelijk van welk pakket je kiest krijg je een aantal handige financiële tools tot je beschikking. Kies je voor het pakket Good; Great of Genius? Klik hier voor alle pakketten.

Hoe snel krijg ik mijn facturen betaald bij Goodweek ZZP?

Dit is afhankelijk van welk pakket jij zelf hebt gekozen. Ga je voor Genius dan krijg je binnen 3 werkdagen na facturatie door ons betaald, bij pakket Great is dit binnen 14 dagen na facturatie het geval. Ga je voor Good dan krijg je betaald binnen 3 werkdagen nadat Goodweek ZZP het geld heeft ontvangen van jouw opdrachtgever. Wij laten je vooraf weten welke betalingstermijn we met hen hebben afgesproken en zullen het debiteurenbeheer doen om bijtijds betaald te krijgen. Wel is het zo dat als de opdrachtgever te laat betaalt, jij dus ook later je geld hebt. Klik hier voor de pakketten.

Hoe gaat de urenverwerking bij Goodweek ZZP?

Nadat zzp’er en/of opdrachtgever wekelijks de uren en of werkkosten hebben ingevoerd in het platform geeft de ander digitaal akkoord op hetgeen is ingevoerd. Hierna genereert het platform automatisch een factuur namens de zzp’er aan opdrachtgever. Goodweek ZZP zal vervolgens het debiteurenbeheer doen en zorgen dat er een debiteurenverzekering is. Als de debiteur niet kredietwaardig is en dus niet verzekert kan worden dan zal Goodweek ZZP geen samenwerking aan gaan ter voorkoming van onwezenlijke risico’s. Goodweek ZZP neemt de administratieve zaken over en sluit waar mogelijk alle risico’s uit. Het is wel goed om te weten dat de zelfstandige te allen tijde voor eigen rekening en risico zal blijven werken. Het is ons doel om te helpen bij het minimaliseren van ondernemersrisico’s. Een slimme oplossing.

Hoe gaan jullie om met debiteurenbeheer en -verzekering?

Goodweek ZZP beperkt jouw risico’s door alle opdrachtgevers te verzekeren voor een debiteurenverzekering en kort op het debiteurenbeheer te zitten. De kans is zo het grootste dat de opdrachtgever ook daadwerkelijk op tijd gaat betalen, dit bewaken wij voor jou. Het is wel zo dat jij zelfstandig ondernemer bent. Je kiest voor een zakelijke oplossing door met Goodweek ZZP samen te werken en jouw risico’s in te perken, maar blijft uiteraard wel altijd zelf verantwoordelijk om voor eigen rekening en risico te werken.